Foto fra div. Arbejdspladser.

Her er en lille foto serie over , mine tidligere arbejdspladser πŸ‘πŸ˜‰

og uddannelses steder , så folk kan få et lille indblik i billed form , hvad det er jeg har lavet.

Aars Tekniske skole : Jeg skulle have været på EFG , men det blev nedlagt , året inden jeg skulle starte op , så det hed " Auto - El Linien " 

Jernstøberiet Dania : Poulerik Haurum som direktør.

Multi lite i Hadsund : Vi havde først Klaus Riskær Petersen , Finansmand , og det var en sjov tid , hver gang vi fik ordre ind i huset på 1 million , var der champagne og kransekage . Han solgte senere til Erik Kanding ( bror til politi inspektør ) , og Jens Christensen ( Finans mand fra Solrød strand ).

Kaj Ε› Taxa Hobro : Kaj Jensen , Meget hyggelig og god arbejdsgiver , god læremester , retfærdig og hård.

Byens Taxa Hobro: Benny jul Møller : snyder og svindler alt og alle med løn , afregning , urimelig , uretfærdig.

Viborg Taxa: Egon Levring , gammel nisse , der ikke kunne regne , brugte ikke lommeregner og pc , elskede en god Cognag og cigar , Poulerik Nielsen , dyb alkoholiseret , ond.

Ravnkilde Taxa: Jørgen Andersen , god arbejdsgiver , var bankmand af UDDANDELSE , men kunne ikke styre økonomien, synd for ham at Kenny thygesen snød ham for køb af firmaet.

Terndrup Taxa: Kenny Thygesen , ondskabsfuld , dame glad , sexfikserede , overlegen , og kold over for mandlige ansatte.

Airmaster i Aars: Stæhr og Jensen , var ejerne , den ene var søn af Preben Stæhr , og den anden var advokat , som kun så på overskud og penge.( Jeg var i produktionen - udviklingsafdelingen sammen med Bjarne " JohnΕ› far " - servicemontør )

Haldrup Smeden: Per Haldrup , intet kunne laves godt nok ,selvom man lavede et pænere stykke arbejde med en svejser end han selv kunne , blev flere gange trukket i løn for bagateller.

Fjordens Taxa Hadsund: Henrik Knudsen var en god vognmand , hvis hans nye kone ikke blandede sig , for kunne hun ikke lide en medarbejder , blev vedkomne fyret , selvom man knoklede aldrig så meget , og gjorde sine ting perfekt , hun var ligeså ond som han var god af sig.

Aalborg Taxa: Jørgen Færch , var flink og rar , hvis man gik med til at svindle for ham , og man skulle lige underskrift til mærkelige papirer , ellers blev han ond og snød .

Ludvig Glargaard: Hvis man passede sit job , havde man det frit og godt.

Ib Andersen: Meget misionsk og mærkelig type , gammeldags og sær.

Kongerslev Taxa: Kaj og Jytte , var et sæt reserve forældre , og madmor , man fik en god løn , gode arbejdsforhold , og fri bil.

Så dette var en kort beskrivelse , af de steder jeg har haft job , nogle steder var sjove og frie , andre steder , skulle man knokle for lav løn.