Hvad er FIBROMYALGI ??

For dem som IKKE ved , hvad Fibromyalgi er ๐Ÿค”๐Ÿค”

Kommer her , en simpel forklaring på det ๐Ÿ‘

" Daglig smerter , der er så kraftige , og pinefulde , så det sammenlignes med en børnefødsel i det højeste smerte niveau.

Det kan skiftevis en dag , være en arm , ben , ryg , hofteled , fingre , tæer , kæbe , nakke , ankel , hovedpine , osv ...

Altså kort sagt !! Alle steder på kroppen , hvor der er et ledbånd !!

Det meget , meget forskelligt , hvor det er ved mig også !!

Men for det meste i leddene i : lænd , ryg , ben , arme , albuer , skuldre , maveregionen , nakke , arme , fingrene ..

Og det beskrives af mig på denne måde - : Som at have et skærende barberblad / hobbyknivs blad , inde i leddet , som køres rundt , i en hurtigt bevægende rotation , modsat bevægelse , af leddets bevægelse , således at det virker skrabende på leddet og ledskålen , i det led , at det sidder i den pågældende dag !!

Og det er en sådan , mega smertefuld pine , at jeg døjer med at sove , finde ro i min seng , fryser konstant et ben eller arm , ufrivillig kramper , og sammentrækning af leddene !! 

Og når det er i maven , er dette lige som , at ens indvolde , drejer rundt , og slåer en knude , som gør toilet besøg pinefuldt , og tror at jeg skal tisse hele tiden !!

Er det i fingre eller håndled , er det svært at holde på en kop , klø sig med fingrene ( næse / øre ) , holde på kniv og gaffel !!

Er det benene , er det samme følelse , som at de sover , helt skumgummi aktig , manglende balance , og sjov gang..

Det har indtil nu sat sig permanent i højre øre , som døvhed , summen , susen , og kløe i øret ...

Højre fod , afskaller permanent , så det kræver daglig cremning, fordi ellers kløer det så enormt , at jeg kløer hul på huden i søvne...

Er det i nakken , føles det at dreje hovedet , fra side til side , på sådan en måde , at det føles som nakken sidder fastlåst , og brækker i leddet , ved rotation ....

Der kan være dage , hvor blot det at tage sko eller jakke på , er så pinefuldt , som at brække en finger.. Eller som at gå på glasskår ...

Så dette er blot et lille uddrag af forklaringen på , hvorfor jeg går lige så stille , kan sidde med tårene trillende ned af kinderne , og jeg er førtidspensionist !!!!!

JEG VILLE IKKE ØNSKE DENNE MØG DIAGNOSE , FOR MIN VÆRSTE FJENDE I LIVET ... OG DET ER INTET MED PYLDER OG PJAT AT GØRE !!!!!

HVORFOR JEG FIK FØRTIDSPENSION , OG OM MINE KRONISKE SMERTER 

MIN RYGOPERATION , OG MIN TID EFTER ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

Sådan ser min krop ud , af smerter , hverdag

KRONISKE SMERTER

HVORFOR JEG FIK FØRTIDSPENSION ??????๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

JEG BLEVET RAMT AF KRONISKE SMERTER I MINE NERVE BANNER I HELE KROPPEN , I FORBINDELSE MED MIN OPERATION FOR SPINALSTENOSE ( RYGMARVSFORSNÆVRING ) , FORDI KIRUGEN BESKADIGEDE EN DEL NERVETRÅDE I MIN RYG ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

DET RESULTERER I , EN HELVEDES MASSE SKÆRENDE SMERTER KONSTANT 24/7-365.

OG JEG HAR PRØVET ALT , INDENFOR SMERTEMEDICIN , SÅ JEG NU FÅR METHADON I PILLER , I LIGE NØJAGTIG DEN MÆNGDE , SÅ JEG MÅ KØRE BIL LOVLIGT ๐Ÿ‘

PLUS JEG FÅR CANABIS OLIE I KAPSLER OG DRÅBER , FOR AT KAN HAVE EN LIDT TÅLELIG HVERDAG ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

NÅR DET SÆTTER IND MED KULDE OG FROST BLIVER DET 100X VÆRRER , OG ER TIL TIDER NÆSTEN ULIDELIGT.๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

DET KALDES I DAGLIG TALE “ FIBROMYALGI “ 

OG DET GIVER OGSÅ NOGLE BIVIRKNIGER , SOM TIL TIDER ER SKRÆKKELIG OG ULIDELIG , BL.A 

DØJER MED VANDET , SVEDER , FRYSER , KRAMPER , DIARRÉ , HJERTEBANKEN ,OSV. 

HAR INGEN FØLING I HØJRE BEN , FRA LYSKEN OG UD TIL TÆERNE , MED FARE FOR AT TRÆDE PÅ NOGET , SOM JEG IKKE MÆRKER , OG AT DET BEN SLÆBER EFTER MIG.

JEG SKRIVER IKKE DETTE HER FOR AT I SKAL HAVE ONDT AF MIG , JEG HAR ET NOGENLUNDE GODT LIV NU , MEN DET ER FOR AT I BEDRE KAN FORSTÅ , HVAD DET VILLE SIGE AT HAVE FIBROMYALGI ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

OG HER NEDEN UNDER VILLE DER KOMME SLIDESHOW , MED BILLEDER OM SYGDOMMEN OG HVORDAN DEN FØLES 

Om min sygdom

OM MIN SYGDOM !!!

JEG HAR FÅET UDVIKLET FIBROMYALGI , SOM DIAGNOSE PÅ HVORFOR JEG FÅR FØRTIDSPENSION , OG NOGLE VILLE SIGE " DET ER SGU IKKE EN REEL SYGDOM , DET ER BARE HYSTERI , TAG DIG NU SAMMEN , FORETAG DIG NOGET FORNUFTIGT OG KOM IGANG , LET RØVEN "

DET VILLE JEG FAKTISK OGSÅ MEGET GERNE , MEN MIN KROP VILLE IKKE ALTID ALT DET JEG GERNE VILLE , OG JEG VILLE HVERDAG UTROLIGT MEGET MERE END JEG KAN..

HER ER DER EN ARTIKEL , HVOR ALLE KAN LÆSE ALT OM SUMPTOMER , SOM JEG IKKE VILLE ØNSKE FOR MIN VÆRSTE FJENDE !!!

https://stayhealthywithus.info/for-dem-der-ikke-forstar-fibromyalgi/

 

LÆS ALT HER OM HVAD DER SKER I MIN KROP HVER DAG !!!!!!