Duplexer/Triplexer

Der er flere base amatør radio stationer , hvor der er flere enkelte antennebøsninger , til vhf - uhf - Hf antenne tilslutning.

Og har man foreksempel en Diamond x-510 Dualband antenne til både vhf og uhf , kan dette løses med en duplexer ( En fordeler der samler vhf og uhf antenne ud og indgangen på din radio ) , så man fra sin amatør radio , kun skal have et coax op til sin antenne.

Der kan selvfølgelig også køres med både vhf på en vhf antenne og uhf til en uhf antenne !!!! 

Så skal man blot have 2 antenner og 2 coaxkabler , og hvis pladsen er trang med antenner og kabler , og man har en station med 2 antennebøsninger , 1 til 145 MHz , og en til 435 MHz , eventuelt til 50 MHz , kan løsningen ses her !!!

Men da mange har en Dualband antenne , kan det løses både denne måde !!!! 

Også hvis du har en amatørradio der kan både køre : 50 - 145 - 435 MHz , kan der fåes en triplexer , til at køre via en triband antenne.

Forhør dig hos : bm-radio , mwe , midtkom , for at lige netop den type og model , der passer bedst til din amatørradio og antenner.

MAN MÅ ALDRIG BLOT SÆTTE ET T STYKKE IMELLEM DE 2 ANTENNE UDGANGE PÅ SIN AMATØRRADIO , DA DETTE SMADRER SENDE ENHEDEN !!!!!!!!!