Elektronik byggesæt

Jeg har helt fra jeg varen lille dreng , haft en stor interesse for elektronik byggesæt 

VELLEMAN , JOSTYKIT . OSV 

Det var nogle rigtig sjove og fede ting , man kunne bygge ud af det , og man fik forståelsen og læring indenfor , teknik og komponenters betydning , lærte farvekoder og kredsløb .

Jeg havde engang en svoger Torben Amtoft , som er svagstrøms ingeniør , og da jeg var lille , var jeg tit på ferie hos min søster og svoger , dengang de boede oppe i toppen af “ bomarkhus “ i Aalborg.

Dengang lå der også den lille elektronik butik i Nørregade , og vi gik tit ind og kiggede på byggesæt , nogle gange fik vi købt nogle små byggesæt , og jeg sad og samlede og hyggede mig med at få dem sat sammen , og fik dem til at virke.

Så nu da jeg er blevet ældre , har jeg sommetider købt et byggesæt og sidder så og nørder med at få det sat sammen. 

Man kan i dag få byggesæt fra kr.30 - 450 , så der er stor mulighed for at finde noget , eksempelvis på en Kina side , som er simpel nok til at starte med , også gøre det svære og svære , jo mere de unge menesker lærer , og man kan faktisk få en stor selvlært viden.

SÅ HVIS DU VILLE HAVE ØVET DIG MED ELEKTRONIK , OG EVT. FÅ DIT BARN IGANG MED ELEKTRONIK , ER DET ET GODT STED AT STARTE , OG SÅ UDBYGGE DET MED ARDUINO 👍😉