AIRCON i bil tips

NÅR DIN ER MED ENTEN KLIMA ANLÆG ELLER MANUELT AIRCONDITION 

ER DER NOGLE TING FOLK GLEMMER ELLER HAR TOTALT MISFORSTÅET ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

” HELT PÅ DET RENE MED ALT DET ER GAMMELT OVERTRO OG INDBILDNING AT DET BRUGER MERE BRÆNDSTOF “ 

HVIS DIN BIL BRUGER BETYDELIGT MERE BRÆNDSTOF VED AT DU BRUGER AIRCON , SÅ ER DER FEJL PÅ ANLÆGGET !!!!!!

OG DET ER NOK FORDI DU SLUKKER OG TÆNDER DET EFTER DIT BEHOV , SÅ BLIVER PUMPEN IKKE BRUGT KORREKT , OG DEN BLIVER TRÆG FOR MOTOREN AT TRÆKKE RUNDT , SÅ FØLES DET SOM OM DU MISTER 50 HK , MEN DET ER IKKE KORREKT , ET SYSTEM DER KØRER HELE TIDEN , KØRER BLIDT OG VELSMURT.

BRUG DET KORREKT NÅR DET ER I DIN BIL , ELLERS KØB EN BIL UDEN , DET SKADER MEGET MERE VED UKORREKT BRUG , HAR SELV ERFARINGEN EFTER 10 ÅR HVER DAG I TAXA , HVOR DER VAR KLIMA ANLÆG MED AIRCON , OG VED KORREKT BRUG AF VARME OG LUFTFORDELING , VAR DER ALDRIG KLAGER OVER AIRCON BRUG SOMMER OG VINTER๐Ÿ˜‰

JEG HAR NU HAFT 2 BILER SELV MED MANUEL AIRCON , OG DE BRUGER HØJEST 25 KM MERE BRÆNDSTOF VED EN HEL TANK I FORHOLD TIL AT KØRE UDEN AIRCON๐Ÿ‘

EN ANDEN TING , DET ER DIREKTE SKADELIGT FOR DIN AIRCON KOMPRESSOR AT SLUKKE FOR ANLÆGGET ,DA PUMPEN IKKE BLIVER SMURT KORREKT , OG GÅR I STYKKER , OG DET KOSTER SNILDT IMELLEM KR.5-8000 AT FÅ LAVET.

EN ANDEN TING , VED BRUG OM SOMMEREN , HAV ALDRIG KOLDERE END MAX 10 GRADER KOLDERE END UDENFOR , ALTSÅ ER DER 30 GRADER PLUS , SÅ IKKE KOLDERE END 20 GRADER.

ÅBEN ALDRIG DINE VINDUER , HVIS DIN AIRCON KØRER , DET ØDELÆGGER OGSÅ ANLÆGGET , DET SVARER TIL SAMME EFFEKT SOM EN DYBFRYSER DER STÅR ÅBEN I EN UGE ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

OG DU BLIVER IKKE SYG AF AT BRUGE DET , EJ HELLER LUFTVEJS PATIENTER , FOR SÅ BRUGER DU DET FORKERT, TÆND AIRCON , OG REGULER PÅ DIN VARME KNAP OG LUFTFORDELING , OG RENS DIT ANLÆG 2X ÅRLIGT.

OM VINTEREN DØJER DU ALDRIG DUGGEDE OG FUGTIGE RUDER VED BRUG AF AIRCON ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

SÅ DET SKAL VÆRE TÆNDT HELE TIDEN ANBEFALES DER AF BÅDE BIL FABRIKANTER OG FDM.

KLIMA ANLÆG , SKAL IKKE SKRUES PÅ , HOLD SAMME TEMPERATUR SOMMER OG VINTER , PÅ CA. 21 GRADER , OG LAD VÆRE MED AT REGULERE HELE TIDEN , DET ER DERFOR DET HEDDER AUTOMATISK KLIMAANLÆG. 

SÅ BRUG DIT AIRCON NÅR DET ER DER ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

SÅ VILLE DU ALDRIG KUNNE UNDVÆRE DET ๐Ÿ‘๐Ÿ‘