Min Datter

Min datter Josefine Kristensen 

Hun er et helt kapitel for sig selv 👍❤️

Hun blev født på Hobro sygehus D. 26/3-2002 , en dag jeg aldrig glemmer .

Hun har altid været en far pige , selvom hun nægter , men hun kan snøre mig om sin lillefinger , men hun er også hjælpsom og høflig.

Jeg har altid haft det sådan , at hun helt fra hun var lille , skulle høre efter hvad der blev sagt , og gøre det uden brok , være høflig og dannet , men ikke være mundlam.

Hun går nu på gymnasiet i 1.G , og det skal passe , som hun også gør , plus at hun arbejder 20-25 timer om måneden ved kassen i Bilka.

Hun har aldrig plaget om ting , aldrig været væk fra os i butikker , og hun har aldrig skabt sig over ting hun ikke må få , men har tit blot kommet og sagt at hun ønsker sig nogle ting , og hvor man så har kunnet glæde hende , ved at hun fik nogle ting , som gjorde hende glad.

Hun er lige glade med om hun gør i dyrt mærke tøj , blot det er smart.

Det bedste der er sket , er at hun bor fast hos mig og min kone , efter at hun har boet 14 år hos sin mor , og kun været hos os i weekender og ferier .

Som 16 årig , har hun aldrig været en umulig ung , hun rydder af bordet , sætter i opvasker , og laver kaffe uden brok og bøvl ,også vasketøj og indkøb , gå med skraldespand , og andre huslige ting , bliver også gjort , uden at der kommer noget øf over det.

Som jeg har sagt til hende , som et råd på hendes vej frem : Fortsæt i samme spor frem i livet , og lav dine ting , så godt du kan , så bliver du til noget i livet , og lad ikke nogle bestemme over dig , og opfør dig ordentligt , så bliver du et godt meneske