Lov om lov , og lov til hvad ?

LOV OM LOV 

LOV TIL HVAD 

Hvad siger loven ? 

Hvad er lovligt ? 

Hvor langt skal man gå for at bryde loven ? 

Hvor meget skal man ÆVLE og BROKKE sig over loven ? 

Hvad lov snakker vi om ? 

 

LOV OM HÅNDHOLDT KOMMUNIKATION UNDER BILKØRSEL !!!! 

Der er er FREMSENDT et LOVFORSLAG , om justering af håndholdt kommunikation i køretøjer , og fritaget er : Brand , Redning , Politi , Køreskoler til traktor og knallert 

LOVFORSLAG OM VEDTAGELSE AF : GPS , SMARTWATCH , HÅNDHOLDT MIKROFON , HÅNDSTATIONER , URE , TABLETS .

Og det er såvidt også godt nok med en stramning af disse ting , for rigtig , rigtig mange sidder og fumler , ved eksempelvis rødtlys osv , med deres tekniske ting , og er ikke opmærksom i trafikken .

Men hvad med amatørradio ????

Hvad hører det ind under ? , Nogle der er helt sikker på vi ikke går fri under det nye lovforslag ? 

Hvem er det der udviklede radioer til beredskabet ? , og hvorfor ikke kæmpe , istedet for bare at brokke sig over radioerne , så gør da noget ved det allesammen !!!!! 

Jeg har personligt klaget til : Trafikministeren , Færdselsstyrelsen , Chef politi inspektøren for færdsels afdelingen , Folketingets ombudsmand !!!

Og min klage går kort og godt på ! 

HVORFOR STRAFFE RADIOAMATØRENES STORE ARBEJDE MED AT OPRETHOLDE BEREEDSKAB , FOR LICENSERET RADIOAMATØRER , VED AT DE IKKE MÅ BENYTTE RADIOEN UNDER KØRSEL , SÅ DE KAN ADVAERE OG FOREBYGGE UHELD PÅ DET DANSKE VEJNET , NÅR TAXA OG BUSSER MÅ BENYTTE DERES RADIO ANLÆG MED MIKROFON .

FOR MIN PERSONLIGE HOLDNING ER AT VI OGSÅ HØRER UNDER “ BEREDSKAB I DANMARK “ , Da vi er cirka 3-5000 radioamatører i Danmark med anlæg i vores køretøjer , som bliver benyttet dagligt .

Så min opfordring er til det nye LOVFORSLAG , klag på mail til de høje herrer , medtag jeres licens under kørselen og betal ikke bøden der eventuelt kommer , og gå i retten med den , og se hvad retsvæsenet ville gøre ????? 

Så kan vi opretholde vores sammenhold !!! 

Det kan vi ikke ved blot at råbe op over radio båndene hverdag !!!