Skrøner og ævl

Her kommer en hel del ting om skrøner og ævl , for at få folk til at forstå , at mange ting i dag er ens , blot med andet navn eller betydning 🤔🤔🤔🤔👍👍👍

SKODA —- LAVES OG BYGGES AF WV STUMPER , LIGESOM SEAT 

BILER MED AUTOMATGEAR , KØRER KORTERE PÅ LITEREN END BILER MED MANUELT GEAR —- NEJ !!!!

(Da biler i dag med automatgear er så effektive i opbygning , at det er bevist at de tit kan køre længere end manuelt gearet biler )

DIESEL BILER ER BILLIGERE I DRIFT END BENZIN BILER ———- NEJ !!!!!

( benzin biler kører mindst ligeså langt på en liter som diesel , tit længere ved langture , diesel biler koster mere i indkøb , drift af afgifter og reparationer , så benzin er billigst i dag )

 

B&O radio og tv , har et lækkert og elegant design , men tit er indmaden Phillips eller LG

så hvorfor betale betydeligt mere for et design , når man kan købe Phillips 

 

Bosch og Samsung hårdehvidevarer , er ikke længere top kvalitet , de er tit ikke bygget til at holde mere end max 2-3 år , ved brug hver dag , så hos os er vi stoppet med brug af disse mærker , istedet for køber vi ASKO opvasker ( ikke dyrere , men med 25 års garanti på sliddele , og pumpe , og LG vaskemaskine med livstids garanti på motor og lejer , og ikke dyrere i indkøb )

så kig efter : PRIS , GARANTI , OG TØRRE / VASKEEVNE , IKKE MÆRKET !!!!

 

Man behøver ikke gå i dyrt mærketøj , og i bestemte modeller , blot tøjet er rent og pænt , og med lidt synd fornuft , kan man sagtens købe nyt i varehuse , til under kr. 20 pr. Stykke tøj.

 

Amatørradioer behøver ikke være dyre mærkevarer , og kabler behøver ikke at være en bestemt dyr slags , blot tingende er afstemt , og opsat korrekt , så kan man sagtens klare sig med billigere udstyr.

 

Ens børn , behøver ikke at blive opdraget til at leve i dyre ting , i bestemte mærker , og få alt hvad de peger på , for så mister de glæden , ved at få mindre og billigere ting , hvis midlerne pludseligt ikke er til de dyre ting.

 

Livet går ikke altid ud på at tjene mange penge , for at glæde børnene og vise status overfor andre. Pludselig en dag , kan kassen være Tom , og du kan være invalid og på førtidspension , så er der ingen glæde ved at have tjent mange penge , for de skal bruges først , før du kan få noget hjælp.

 

Det er også en kæmpe stor skrøne og en kæmpe løgn , at når man får førtidspension så lever man godt af den og så bliver man næsten rask.

nej , nej , nej , man bliver ALDRIG RASK , på en førtidspension , og man lever ikke i sus og dus , for mit vedkomne , kommer jeg aldrig i arbejde igen , og jeg gik kr. 650000.00 ned i løn , og bliver modregnet ca. 3850 hver måned i pension og i tillæg , fordi min kone tjener mere end kr. 285000.00 om året , og alle mine arbejdsskade forsikringer bliver modregnet min pension , så jeg har en “ løn “ nu på kr.ca. 8655.00 pr. Måned i forhold til før min sygdom på kr.ca. 32750.00 pr. Måned. 

Og angående om man kan få førtidspension i dag , er ikke for sjov , man skal have en “ ikke helbredelig stationær situation “ , og ikke kunne helbredes.

 

Det er en kæmpe skrøne , at man har et sikkerheds net i danmark , for folk der er uhelbredelig syge , der skal et godt helbred til , for at være syg , for systemet jagter en , og undersøger alt om en , og om ens ægtefælle , også alt om økonomi , så du kan intet få , hvis du blot har kr. 100 på din konto, så skal du bruge alt først , også bundne pensions midler.