Uretfærdighed

uretfærdighed i Danmark !!!!!

Hvad er uretfærdighed ?????

Hvorfor skal der være uretfærdighed i Danmark ???

ja , min holdning og mening ville jeg have for mig selv , angående uretfærdighed , men jeg har nogle synspunkter og holdninger til uretfærdighed her i livet.

 

Jeg ville ikke give en skid længere for vores retsvæsen og lovgivning !!!!

( Folk der kan blive dømt på at flere personer må sidde og lyve i både vidnestolen og i afgivelse af forklaring , selvom der siges , at man bliver straffes for at tale usandt som vidne )

Folk der bliver ufrivillig førtidspensionist , bliver straffet for at være gift , eller have ekstra pensionsopsparinger og forsikringer !!!!

( Jeg er selv førtidspensionist , og det har jeg ikke selv valgt , men bliver modregnet i både min pension , opsparing og forsikringer , da jeg er gift , og min kone tjener over kr. 285000 , så ikke nok med at man får førtidspension fordi man er uhelbredelig syg , man bliver også straffet meget økonomisk )

Jeg har intet imod udlændinge og invandrer !!!

( Men jeg bliver gal , vred og harm over , at de får så meget hjælp og ydelses udbetaling , og når de så begynder at rejse hjem til deres hjemland på ferie , så skal de blive hjemsendt , og laver de det mindste kriminelt i danmark , er det en billet direkte hjem uden nåde , lige gyldigt hvad dette drejer sig om , hvordan tror i at danskerne ville have det i deres land , hvis stjal , plyndrede , voldtog og lavede røveri og tyveri ????? )

Det kan ikke være rigtigt at vi ikke længere har råd til vores sygehuse , og vores ældre på plejehjemmene !!!!

( Det er min holdning at det er meget uretfærdigt , at en udenlandsk familie , kan få bolig , møbler , børnepenge , fødselshjælp osv osv 

( Når vi ikke har råd til at hjælpe vores ældre og handicappede i danmark )

 

Ja min liste er lang , og jeg kunne blive ved med at finde ting , som er uretfærdigt i den måde vi behandler folk i danmark , når udlændinge og ministre , ministres koner og deres børn , kan få en kæmpe pension for ikke at have ydet noget , og vi så må skære mere og mere ned på ting og midler på sundheds væsenet , og ældre plejen.

Jeg har også en holdning til at folk med psykiske problemer , skal hjælpes noget mere i vores system.

( Jeg syntes det er uretfærdigt at folk , kommer så langt ud i livet at deres sidste udvej er selvmord , nu har jeg oplevet dette på nært hold nogle gange , sidste gang var her d.16/1-2019 , hvor en person sprang ud fra vores højhus fra 12.sal , lige for øjnene i af mig , og nogle andre , så voldsomt , at ingen af os kunne se hvilket køn vedkomne havde , jeg kan høre lyden i lang tid , fra faldet )

Jeg føler også tit at det med at blive uretfærdigbehandlet , gælder os folk der har været kunder i et firma , trofast i rigtig mange år , og betalt mine ting til tiden , så fordi man bliver førtidspensionist , så bliver man stemplet som dårlig betaler !!!

( Dette gælder både teleselskaber , forsikringsselskaber , banker , kreditforeninger .

ligeså snart at man oplyser at man er blevet førtidspensionist , så er alt venlighed lukket , men dette er jo fast indtægt , hvad er meningen ??? )