PASSION FOR KRIMINAL TEKNIKERE

Jeg har en kæmpe stor passion for det “ Rigspolitiets Rejsehold “ , af kriminal teknikere !! 

Jeg kan i timevis sidde og kigge tv med serie / dokumentar programmer om vores dygtige danske kriminal teknikere.

Nogle mennesker ville nok tænke ? “ Det er da en mærkelig ting ? “ 

Jeg kan sidde og følge med i de programmer , hvor de dykker ned i gamle danske kriminal sager , F.eks : Mordbranden på Hafnia , Kvinden med slagterkarret , Mordet på taxachaufføren , osv 

Jeg har altid haft en fascination af , hvordan disse dygtige kriminal teknikere , har kunnet opklare sager , ud af næsten ingen ting .

Bent Isager

Kurt Kragh

Tom Christensen

Jan Jarlbæk

Ove Dahl

KÆMPE DYGTIGE KRIMINALTEKNIKERE I “ Rejseholdet “

Disse personer er nogle af den gruppe af Danmarks top elite , inden for det tidligere nu nedlagte REJSEHOLD 

Jeg har været til foredrag med Kurt Krag i Europahallen , fulgt med i Tv serier med Ove Dahl , og Jan Jarlbæk , og Bent Isager , allesammen som er og har været en kæmpe støtte til Danmarks opklaring af kæmpe stor modbydelige kriminelle handlinger.

 

Blot for at nævne nogle af de ting 😉

Ove Dahl i “ mordet på stewardessen “

Kurt Krag i “ mordet i slagtekarret , mordet i mergelgraven “

Tom Christensen i “ mordet i Benløseparken , Susan mordet “

Jan Jarlbæk der hjælper sammen med tidligere FBI agent.

Ligeså de programmer der fra Politi museet , med Bl.a Dagmar Overbye “ barnemordersken “

” Flugten fra fængslet “ , 

Jeg har altid fra barnsben , drømt om at blive kriminalbetjent , det blev der sat en stopper for både i skoletiden og da jeg skulle på session , hvor jeg blev kasseret , på grund af dårlig ryg.

Men , som jeg tit tænker på ,når jeg sidder ser disse programmer , var det en plads i “ REJSEHOLDET “ jeg skulle have kæmpet mig til en plads, for det er min kæmpe passion.

Folk de griner tit og siger : Ja du er en sær knold !! 

Men blot det , man er opmærksom , fremsynet , mistænksom , lyttende , forstående , stædig , kæmpende , tålmodig , havde nok været en del af de egenskaber , man kunne have brugt , sådan et sted.

Tænk på en udvikling disse kæmpe personligheder og viden de ligger inde , Bl.a indenfor DNA teknik , hvor mange af dem , har været med fra start , til at dette spor i dag er noget af det mest sikre , i gamle dage brugt man jo næsten udelukkende fingeraftryk .

I dag er der jo sager der har lagt i mange år , fordi drabssager aldrig bliver forældet , at der har kunne findes Dna spor , som mange år efter har kunnet fælde en drabsmand.

KRIMINAL TEKNIKERE !!!

STATION 2 PÅ TV2 !!

ER NOGLE AF DE SPÆNDENDE TING , SOM JEG ER MEGET INTERRESSERET I , OG SYNTES ER ET MEGET SPÆNDEN OMRÅDE , HVOR DE GÅR BAGOM FORBRYDELSERNE.

DNA TEKNOLOGI , ER SÅ SIKKER I DAG , AT FOLK KAN BLIVE DØMT PÅ DNA SPOR 👍😉

FINGERAFTRYK TEKNOLOGIEN , HAR VÆRET BRUGT I MANGE ÅR , OG BLIVER BEDRE OG BEDRE , SÅ FOLK ER BLEVET IDØMT LANGE STRAFFE PÅ FINGERAFTRYK BEVISER 👍😉