PASSION FOR KRIMINAL TEKNIKERE

Jeg har en kæmpe stor passion for det “ Rigspolitiets Rejsehold “ , af kriminal teknikere !! 

Jeg kan i timevis sidde og kigge tv med serie / dokumentar programmer om vores dygtige danske kriminal teknikere.

Nogle mennesker ville nok tænke ? “ Det er da en mærkelig ting ? “ 

Jeg kan sidde og følge med i de programmer , hvor de dykker ned i gamle danske kriminal sager , F.eks : Mordbranden på Hafnia , Kvinden med slagterkarret , Mordet på taxachaufføren , osv 

Jeg har altid haft en fascination af , hvordan disse dygtige kriminal teknikere , har kunnet opklare sager , ud af næsten ingen ting .

Bent Isager

Kurt Kragh

Tom Christensen

Jan Jarlbæk

Ove Dahl

KÆMPE DYGTIGE KRIMINALTEKNIKERE I “ Rejseholdet “

Disse personer er nogle af den gruppe af Danmarks top elite , inden for det tidligere nu nedlagte REJSEHOLD 

Jeg har været til foredrag med Kurt Krag i Europahallen , fulgt med i Tv serier med Ove Dahl , og Jan Jarlbæk , og Bent Isager , allesammen som er og har været en kæmpe støtte til Danmarks opklaring af kæmpe stor modbydelige kriminelle handlinger.

 

Blot for at nævne nogle af de ting 😉

Ove Dahl i “ mordet på stewardessen “

Kurt Krag i “ mordet i slagtekarret , mordet i mergelgraven “

Tom Christensen i “ mordet i Benløseparken , Susan mordet “

Jan Jarlbæk der hjælper sammen med tidligere FBI agent.

Ligeså de programmer der fra Politi museet , med Bl.a Dagmar Overbye “ barnemordersken “

” Flugten fra fængslet “ , 

Jeg har altid fra barnsben , drømt om at blive kriminalbetjent , det blev der sat en stopper for både i skoletiden og da jeg skulle på session , hvor jeg blev kasseret , på grund af dårlig ryg.

Men , som jeg tit tænker på ,når jeg sidder ser disse programmer , var det en plads i “ REJSEHOLDET “ jeg skulle have kæmpet mig til en plads, for det er min kæmpe passion.

Folk de griner tit og siger : Ja du er en sær knold !! 

Men blot det , man er opmærksom , fremsynet , mistænksom , lyttende , forstående , stædig , kæmpende , tålmodig , havde nok været en del af de egenskaber , man kunne have brugt , sådan et sted.

Tænk på en udvikling disse kæmpe personligheder og viden de ligger inde , Bl.a indenfor DNA teknik , hvor mange af dem , har været med fra start , til at dette spor i dag er noget af det mest sikre , i gamle dage brugt man jo næsten udelukkende fingeraftryk .

I dag er der jo sager der har lagt i mange år , fordi drabssager aldrig bliver forældet , at der har kunne findes Dna spor , som mange år efter har kunnet fælde en drabsmand.

KRIMINAL TEKNIKERE !!!

STATION 2 PÅ TV2 !!

ER NOGLE AF DE SPÆNDENDE TING , SOM JEG ER MEGET INTERRESSERET I , OG SYNTES ER ET MEGET SPÆNDEN OMRÅDE , HVOR DE GÅR BAGOM FORBRYDELSERNE.

DNA TEKNOLOGI , ER SÅ SIKKER I DAG , AT FOLK KAN BLIVE DØMT PÅ DNA SPOR 👍😉

FINGERAFTRYK TEKNOLOGIEN , HAR VÆRET BRUGT I MANGE ÅR , OG BLIVER BEDRE OG BEDRE , SÅ FOLK ER BLEVET IDØMT LANGE STRAFFE PÅ FINGERAFTRYK BEVISER 👍😉

Mit største idol

MIT STØRSTE IDOL SOM POLITIMAND - KRIMINALPOLITIMAND.

KURT KRAGH 

http://www.kurtkragh.dk/

HAN HAR ALTID FACINERET MIG MED HANS VÆRE MÅDE - TEKNISKE KUNNEN - IVRIGE VIRKELØST - MENNESKELIGHED .

DU ER SAVNET INDENFOR POLITIET FOR DIN STORE TEKNISKE KUNNEN , DA INGEN HAR HAFT DIN LIGEMAND , ER MIN PERSONLIGE MENING.

NYSGERRIGHED

Rigtig mange folk har igennem tiden grinet af min nysgerrighed , indenfor politi - politiets arbejde - kriminaltenik !!

Jeg har i alt den tid , jeg kan huske tilbage ( ca. 1980 og frem ) , siddet og lyttet til politiéts radioer , dengang i 80érne kunne man aflytte dem på en transistorradio , der blev trimmet ind , og i cirka midt 90érne kunne vi købe scannere , ( små prof bygget radio modtagere ) i Sverige , de første var med løse krystaller til frekvenserne , som kunne stå og scanne over 10-20 kanaler , så jeg kunne høre bilerne , gården , kriminalteknisk , helikopterne , osv ...

Senere kunne man , som også er beskrevet i en anden menu , købe håndscanner , jeg havde en i min bil , en i min taxa , og en hjemme hos mine forældre , på køkkenbordet , den var tilkoblet en højtaler med afbryder , så når der kom besøg , kunne den hurtig slukkes !!!

Den har jeg , via at høre og lytte , fulgt med i hvad politiet lavede , i starten var af 80érne , var det mest spændende , for der var det bestemt ikke lovligt , at have en scanner , men da man kunne købe de små kraftige håndscannere i Bilka - Thansen , og fik dem med i hverdagen , kunne tiden godt gå hurtig i løbet af en nattevagt i en taxa i Aalborg , for " Gården" vidste vi var mange der lyttede med , og havde de en eftersøgning af en person eller en bil/flugtbilist , var der pludselig 50-100 mere der var opmærksom , og kiggede efter!!

Det er så blevet slut nu 😥😥

Efter at politiet og beredskabet er gået over til SINE radioer på Tetra nettet , er det blevet krypteret lukket land at aflytte politiet , selvom jeg har grej , som licenseret radioamatør i dag , kan vi kun høre meget begrænsede brudstykker i en krypteret form.

Men dengang var det spændende , og jeg kan huske , at jeg sad og så " Blekingegade banden " og havde i den forbindelse nogle dage tidligere , kørt med Bo Waymann , og der havde vi faktisk snakket om politiets radioer og anlæg , og de havde jo en brugbar politiradio der både kunne sende og lytte i den lejlighed.

Fordi vi kunne høre politietś radioer så perfekt , fra hvor vi boede , var fordi vi havde en special tilpasset radiofrekvens bestemt antenne oppe på endegavlen.

I dag , har jeg faktisk stadigvæk min gamle politi scanner på hylden , ved mine amatørradioer , og den er stadigvæk tændt , og står og aflytter : Taxa - Lastbiler - Vognmænd - Kommunebiler - Hjemmeplejer - Flytrafik - Marine vhf ..

Og der er stadigvæk masser af snak på den , men savner lidt " P51 - P51 , 51-93 kom ?? " Hundevogn med logo i Aalborg !!!!