SKATTE TIPS / TRIKS

SKATTE TIPS OG TING TIL DEN ALMINDELIGE BORGER , LØNMODTAGER , PENSIONISTER.

JEG HAR IGENNEM MANGE ÅR , SAT MIG IND I DIVERSE “ FALDGRUPPER “ SOM FOLK SOM REGEL GLEMMER , OG DET KAN KOSTE MANGE PENGE I TILBAGE BETAING I SKAT πŸ‘ŽπŸ˜’

OG DET ER JO BETYDELIG BEDRE AT FÅ LIDT TILBAGE I SKAT , END OG SKAL AF MED MEGET I SKAT πŸ‘πŸ˜‰

1. Husk at ændre forsudsopgørelsen , ved disse punkter !!!!!

2. Ændring af arbejde - sygedagpenge - sygdom med løn - børnebidrag - aktier - kørsel - lån.

3. Da dette har betydning , for hvad du har betalt og skal betale.

4. Hvis du betaler børnebidrag - er de fradragsberettiget , Hvis du får børnebidrag - skal betales skat af dem.

5. Hvis du er sygemeldt i mere end 3.uger- Så får man mindre i løn , men betaler det samme i skat og har samme fradrag - så skal dette tilrettes - for det passer ikke sammen med den lavere løn i forhold til skat og fradrag.

6. Det samme gør sig gældende ved overgang til pension - Du betaler fuld skat af din normale løn ( F.eks kr. 350000 , med fradrag og skat af det - så får du pension , efterløn eller andet lavere løn , så falder indkomsten , men du betaler stadigvæk skat og får fradrag af de kr. 3500000 , men får nu måske kun kr. 125000 , så bliver der indbetalt for lidt i skat , og udbetalt for meget i fradrag ) og så skal man indbetale ekstra skat.

7. Hvis du som nogle gør , sætter din skatte procent op , nedsætter skat den igen automatisk igen næste måned , for skat ville ikke have at man laver “ opsparing “ hos dem.

8. Kørselsgodtgørelse - Du skal selv tilrette både for meget og for lidt kørsel , Da skat tager den direkte luftlinie og ikke den vej du kører - Du må kun trække fra over 24 km om dagen.

9. Lån og omlægning af lån , kan betyde rigtigt meget - også om du har lånt penge af banken til høj rente - eller hos bilforhandleren til lav rente - Da du kan få en del de indbetalte renter tilbage , og de modregnes jo i det hele samles , hvis du skulle af med penge i skat.

10. Aktier , pensionsopsparinger , håndværkerfradrag er fradragsberettiget- Det ville sige at det er noget der er fradrag for skat.

SÅ FOR LIDT INDBETALT SKAT ER TRÆLS , FRADRAG OG FOR MEGET INDBETALT ER DEJLIGT !!!!