Skævvridning / velfærd

SKÆVVRIDNING - VELFÆRD !!!!

Jeg plejer ALDRIG aldrig at ytre mig politisk !!!!

MEN NU SKAL VI STOPPE OP OG SE OS GODT FOR ?????

” Der er noget galt i Danmark , Dybbøl mølle , maler helt ad helvedes til !! “ 

Sådan sag John Mogensen i 80érne , og det er sørgeligt at sige det , men manden havde sgu ret !!!

 

Vi kan starte i toppen af erhvervs livet.

Der er INGEN - INGEN - INGEN Direktører i danske firmaer , der er et 2 cifret million beløb værdigt i løn !! ,plus at de store firmaer , med høje direktions lønninger , hyrer udenlandsk , underbetalte arbejdere ind i firmaet , for at udføre et job , som en dansker sagtens kunne udføre , til en normale dansk god løn , men der er SKÆVVRIDNINGEN , for så kan direktøren ikke få en stor løn , plus aktionærerne kan få stort udbytte. 

Så har vi det offentlige - regioner - kommuner , som udliciterer jobs , til rengøring og vedligehold af bygninger og lokaler .

Der er der nogle fikse smart habit drenge , som har fundet ud af at hyre , udenlandsk arbejdskraft , som ikke kan tale eller læse dansk eller engelsk , uden børneattester , som ikke ved hvor de er , eller hvad løn de får , hvem de reelt arbejder for , og de gør rent !! , javel ja , men når man ikke kan læse dansk eller engelsk , kan man se på rengøringsmidlerne , om det er wc rens , eller sulfo man vasker elev bordene af med ?? HVORNÅR SKAL DER LIG PÅ BORDET ?????

Så har vi bankdirektører og finansfiduserne.

Hvorfor skal de have 30-70 millioner i løn om året ???? For hvad ??? 

For når det går galt , og de F.eks bliver opdaget i svindel , hvidvaskning , pengeombytning , og handel med ejendomme og værdipapirer , for egenvindings skyld , og dette koster bankkrak , eller de små bankaktionærer deres spare penge , så får de et “ gyldent håndtryk “ på flere års løn , for at forsvinde og holde kæft.

Hvorfor kan vi i danmark ikke indføre BRUTTO SKAT ??

Altså indkomst skat , af brutto indtægten for folk der tjener over 1-2 millioner kroner om året , og at de som tjener så meget , og selv har råd til at betale for dansk velfærd , at de får fjernet ALT skattefradrag , så må de til lommerne , når de skal købe hus -bil -lægebesøg - børnenes uddandelse osv osv

Og så har vi POLITIKERNE !!!

Hvorfor skal de have bedre fordele end andre ???

Ministerpension oveni almindelig folkepension , når de stopper F.eks

Frirejser imellem Jylland og Sjælland , dobbelt husførelse , fri ministerbil osv osv

De er valgt ind i folketinget , for at styre og regere danmark , og det er hele danmark og Danskere.

Så må de nøjes med at gå på folkepension , som en almindelig dansk borger, og leve af det samme som en dansk folkepensionist.

Udlændinge !!!

Jeg har bestemt ikke noget imod folk på flugt ( vi var jo selv på flugt fra tyskerne til Sverige under 2. Verdenskrig ) 

Men de folk som ikke er på flugt , og i direkte fare , HJEM IGEN MED DEM VED GRÆNSEN !!!

Jeg kan simpelthen ikke forstå at vi i danmark , skal have med tyve - mordere - voldtægtforbrydere - svindlere - socialtnassere - at gøre ?? 

Der skal dømmes strengt og hårdt , også selvom de erbørn og efterkommere af tidligere flygtninge, et fejltrin og ud af danmark , også selvom det er mindre ting , som parkeringsbøde , færdselsbøder , og så må de lære at overholde alt i den danske lovgivning , for de kan finde ud af alt andet med snyd og svindel , så kan de også lære vores lovgivning !!!!

PÅ DENNE SIMPLE MÅDE VILLE VI FÅ RÅD I DANMARK !!! 

Så ville der bliver milliarder til : sygehusene - skolevæsenet - plejevæsenet - Folke / førtidspensionisterne og de svage i det danske samfund.

FOR DE RIGE ER BLEVET MERE RIGE - OG DE FATTIGE MERE FATTIGE !!!!

Vi ser i danmark , gang på gang , store direktører , vognmænd , topfolk og andre rige , som skider højt og flot , på de ansattes ve og vel.

Blot for at nævne et par ting.

Padborg sagen : En stor vognmand har sat et system og en organisation op , så han kan få filippinsk - polsk - rumænske personer ind i danmark til at køre lastvogn , til mega dumping løn , 10-15 kr om dagen , og de levede under ekstremt kummerlige forhold , deres papirer , kørekort var ikke iorden , og lavet under falske navne , de levede under forhold , som man ikke engang kunne byde en hund , og direktørens firma , kørte varer for den danske stat , føj for satan.

Han skulle selv udsættes for samme forhold i 14 dage.

En bankdirektør , som har stået for hvidvaskning af milliarder , trukket en masse små bankfilialer med i konkurs og en masse småsparere , har mistet deres opsparede penge , som de skulle have en tryg alderdom for.

Han bliver fyret og får 50-70 millioner i håndtryk , for trække sig !! 

Han skulle tvinges rundt med armen på ryggen , og betale hver eneste krone tilbage af egen lomme , ellers er han ikke værdig til at sidde på så stor en post.

Tænk blot på Den gamle Mærsk McKinney Møller , han var en mand der havde tjent hans penge , ved flid og nøjsomhed , og dengang han var direktør og levede , skulle man passe sit arbejde , og lave noget for sin løn , og være høflig og klædeligt påklædt , og ikke komme sovende til noget.

Det er jo også vendt , siden han døde og arvingerne så at der var penge , så ny stor topdirektør ind på den post , og masser af udenlandske arbejdere på de store supertankere , for en lille løn , så alle auktionerer og arvingerne , ka få mere og mere , Den gamle Mærsk , roterer i graven vidste hvad de lavede !!!!!!!

Førtidspensionister skulle have en mindste løn , der hed 90% af deres løn for de blev uhelbredelig syge , og slippe for at betale skat , og ikke blive modregnet af ægtefællens indkomst.

Folk i arbejdsprøvning og i efteruddannelse , skal have en højere løn , for deres indsats !!

 

Ja - jeg kunne blive ved og ved , men bliver sgu træt , af store pengesvin som scorer kassen , på svage i samfundet!!! 

Som mit gamle iso , Anker Jørgensen sagde : KIG DIG OVER SKULDEREN , IKKE FOR AT VÆRE BANGE FOR NOGLE DOLKER DIG I RYGGEN , MEN FOR AT FÅ SAMLET DE SVAGE OP BAGVED DIG 

DET CITAT , KUNNE MANGE LIGEGYLDIGE , SIMPLE , OG SMÅTBEGAVEDE POLITIKERE BRUGE TIL NOGET !!!

FOR IKKE AT TALE OM DE MAGTLIDERLIGE !!!!

SOM JEG ALTID HAR SAGT: VI ER ALLE FØDT LIGE TÆT VED RØVHULLET OG GÅET OG SKIDT I BLEEN SOM BARN , SÅ VI ER ALLE LIGE !!!!!!!