Hvem bestemmer ???

HVEM BESTEMMER ????

NÅR DET DREJER SIG OM HVEM DER BESTEMMER , ER DET FAKTISK BLEVET RIGTIG SJOVT AT SIDDE OG LYTTE PÅ AMATØRRADIOEN , OM HVEM DER BESTEMMER HVAD OG HVORFOR !!!!!

1. Du må IKKE snakke i amatørradio , eller have den tændt når jeg er hjemme ??? 

2. Du må IKKE montere amatørradio i bilen , heller ikke hvis jeg aldrig kører med dig ???

3. Du må IKKE have en amatørradio inde i huset , skal du snakke i det lort , kan du sidde ude i skuret eller i en gammel campingvogn ????

4. Du må IKKE komme ned i klubben og være social med de andre , du SKAL passe børn , eller være herhjemme når jeg siger det !!!

5. Du må IKKE lave aftaler med de tosser nede fra radioklubben , fordi så siger jeg bare at vi skal ud og køre en tur !!!!

6. Du må IKKE bruge penge på det lorte radio skidt , for jeg skal have til mit strikke ting , og jeg skal afsted med pigerne !!!

MUNDLORT FRA DAMERNE !!! 

DER ER GIFT MED EN RADIOAMATØR !!!!!

VI ER NOGLE TOLMODIGE ÆGTEMÆND , OG VI FINDER OS I ALT FOR MEGET I DAG !!!

KUN PÅ GRUND AF EN TING !!!

KVINDERNE TROR DE HAR MAGTEN , FORDI DE HAR EN FISSE !!!!

HER I HUSET ER MIT RADIOAMATØRGREJ I KØKKENET OG JEG FÅR I NY OG NÆ EN NY RADIO AF MIN KONE , FOR HUN SKAL IKKE BLANDE SIG I MIN HOBBY , OG JEG BLANDER MIG IKKE I HENDES HOBBY , OG JOW , JEG HAR ET UDMÆRKET SEXLIV , EFTER SNART 15 ÅRŚ ÆGTESKAB , OG JEG HAR OGSÅ RADIO I BILEN OG BLIVER BRUGT OM HUN ER MED ELLER EJ , JEG TAGER I KLUBBEN SOM DET PASSER MIG , OG HVIS HUN SKULLE BEGYNDE OG SNAKKE OM INDSKRÆNKNING AF RADIOAMATØR UDSTYR , SÅ MÅ HUN FINDE EN ANDEN BOPÆL !!!!!!!

GROV VITS !!!!

LIGHEDEN IMELLEM EN KVINDE OG EN STØVSUGER ??????

NÅR DEN BLIVER DÅRLIG TIL AT SUGE !!

SKIFTES SÆKKEN UD !!! 🤣🤣🤣🤣🤣

ELLER DEN MED : 

HVORFOR GRÆDE OVER EN YEASU ???

NÅR KVINDEN SKRIGER ICOM ICOM !!!!