Der er rigtig mange radioamatører , der IKKE må bruge deres radio hjemme eller i bilen , når konen er i nærheden eller hjemme ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
Men hvem bestemmer ??????
Det er hende !!! For hun har magten fordi hun har en FISSE !!!!

Hvem bestemmer ???

HVEM BESTEMMER ????

NÅR DET DREJER SIG OM HVEM DER BESTEMMER , ER DET FAKTISK BLEVET RIGTIG SJOVT AT SIDDE OG LYTTE PÅ AMATØRRADIOEN , OM HVEM DER BESTEMMER HVAD OG HVORFOR !!!!!

1. Du må IKKE snakke i amatørradio , eller have den tændt når jeg er hjemme ??? 

2. Du må IKKE montere amatørradio i bilen , heller ikke hvis jeg aldrig kører med dig ???

3. Du må IKKE have en amatørradio inde i huset , skal du snakke i det lort , kan du sidde ude i skuret eller i en gammel campingvogn ????

4. Du må IKKE komme ned i klubben og være social med de andre , du SKAL passe børn , eller være herhjemme når jeg siger det !!!

5. Du må IKKE lave aftaler med de tosser nede fra radioklubben , fordi så siger jeg bare at vi skal ud og køre en tur !!!!

6. Du må IKKE bruge penge på det lorte radio skidt , for jeg skal have til mit strikke ting , og jeg skal afsted med pigerne !!!

MUNDLORT FRA DAMERNE !!! 

DER ER GIFT MED EN RADIOAMATØR !!!!!

VI ER NOGLE TOLMODIGE ÆGTEMÆND , OG VI FINDER OS I ALT FOR MEGET I DAG !!!

KUN PÅ GRUND AF EN TING !!!

KVINDERNE TROR DE HAR MAGTEN , FORDI DE HAR EN FISSE !!!!

HER I HUSET ER MIT RADIOAMATØRGREJ I KØKKENET OG JEG FÅR I NY OG NÆ EN NY RADIO AF MIN KONE , FOR HUN SKAL IKKE BLANDE SIG I MIN HOBBY , OG JEG BLANDER MIG IKKE I HENDES HOBBY , OG JOW , JEG HAR ET UDMÆRKET SEXLIV , EFTER SNART 15 ÅRลš ÆGTESKAB , OG JEG HAR OGSÅ RADIO I BILEN OG BLIVER BRUGT OM HUN ER MED ELLER EJ , JEG TAGER I KLUBBEN SOM DET PASSER MIG , OG HVIS HUN SKULLE BEGYNDE OG SNAKKE OM INDSKRÆNKNING AF RADIOAMATØR UDSTYR , SÅ MÅ HUN FINDE EN ANDEN BOPÆL !!!!!!!

GROV VITS !!!!

LIGHEDEN IMELLEM EN KVINDE OG EN STØVSUGER ??????

NÅR DEN BLIVER DÅRLIG TIL AT SUGE !!

SKIFTES SÆKKEN UD !!! ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

ELLER DEN MED : 

HVORFOR GRÆDE OVER EN YEASU ???

NÅR KVINDEN SKRIGER ICOM ICOM !!!!