Jul / juledage

JUL - JULEDAGE !!!!

Julen og juledagene er for mig , forbundet med traditioner , og uskrevne regler !!! 

Juleaften : Det er en dag med hygge , julemusik , og duften af julemad i hele huset , hvis jeg / vi skal holde juleaften , er jeg i køkkenet hele dagen , hvor imod min kone dækker bord og pynter bordet , og jeg laver traditionelt julemad , med brune og hvide kartofler , brun sovs , and , flæskesteg , medisterpølse , rødkål , glaserede æbler med gele , ris a la man , kirsebærsovs .

og alt dette er klar til spisning kl. 17.30 πŸ‘πŸ˜‰

Og bagefter , hjælpes vi alle med at rydde af bordet , få fyldt opvaskeren , og få lavet kaffe , og få en gufskål med juleslik på bordet , så finder vi gaver frem , og ligger under træet , og enten slåer vi seksere med en terning , eller får en gave på skift , og sidder og snakker om det vi har fået , imens vi får kaffe.

juledag D. 25 december , har min mor fødselsdag , og der er traditionen , julefrokost med julemad , og hygge , men siden at vi alle har fået børn , der er blevet ældre , og de har fået kærester , så er det begrænset , hvor mange vi er , og min mor er kommet op i årene , så det er heller ikke alt mad , der lige heldigt udfald.

2. Juledag D. 26 december , bliver der som regel pakket julepynt ned hos os , pånær , udendørs lysene , de får lov at hænge til 1 januar.