VRØVL OG BØVL I HVERDAGEN !!!!

Vrøvl & Bøvl

                 VRØVL & BØVL I HVERDAGEN !!!

Jeg har bestemt ikke haft hverken den barndom eller ungdom , så man kan sige har været en dans på roser 😥😥

Jeg er den mindst ud af en flok på 5 børn , og med 7 år imellem mig og min søster , og 13 måneder i aldersforskel imellem de 4 store børn i flokken , har det ikke været nemt at være efternøleren...

 

Jeg har tit blevet overbeskyttet i min barndom og ungdom , på den måde at da mine klassekammeratter i 7-8-9 klasse begyndte at tage i byen , måtte jeg ikke deltage , af 2 grunde , 1 fordi vi ikke have penge til det , og dem jeg tjente på gården , tit blev lånt til mine forældre sidst på måneden , fordi der skulle være mad nok på bordet , når der kom nogle , og min far røg , og til medicin til mor og far , og 2 de var simpelthen bange for at jeg skulle flytte hjemmefra som 18 årig , som mine andre søskende har gjort.

Jeg ville dertil sige , at vi aldrig har manglet mad og tøj i min barndom , men vi har aldrig holdt andre ferier , end at være på en fast campingplads , hvor både vi og far og mor , hjalp til med at få lavet alt på pladsen , for på den måde at betale for opholdet.

Da jeg flyttede hjemmefra , skulle jeg til at have en ungdom og et liv , troede jeg at jeg fik , men det var hurtigt sjov og ballade , og som var hurtigt overstået , for 2 korte ophold , og et barn der nu er 17 år , som jeg elsker overalt på jorden , plus en kone , jeg blev gift med i 2005 ...

Men livet blev ikke den dans på roser , som jeg har regnet , nu som 44 årig , sidder jeg som førtidspensionist , efter de nye regler fra 2003 , som bestemt ikke er en fordel for en aktiv person som mig..

Med den nye pensionsreform fra 2003 , er opbygget således , at man får 2 forskellige beløb , et om man er gift , eller alene.

Det beløb er før skat og inden modregning af ekstra pensionsopsparing , forsikringer , tillægspensioner , som bliver modregnet det beløb , og hvis man så er gift , og ens kone så tjener over 358000 kr, så bliver man trukket ned i indtægt , med det resultat at jeg nu får udbetalt kr. pr måned 8257 efter alt er trukket og modregnet.

Og det gør sku ondt i hverdagen efter at have haft job til 45-60000 kr om måneden , og så pludseligt at stå i en hverdag igen , som man havde i sin barndom , selvom vi prøver alt , er det sgu svært at få til at løbe rundt i hverdagen.

Så folk der tror at det er en dans på roser at være på førtidspension i dag , er nogle der ikke er klar over at det blev lavet om i 2003, for før den tid , kunne en førtidspensionist , snildt få optil kr. 20000 udbetalt pr. Måned.

Noget andet der ligger mig dybt i dag , er at i 2015 mistede jeg min far , efter 6 ugers sygdom , og nu går min mor i den tro , at det var hende der frelste hele verden på hans vegne , og selvom hun sad ved hans side , var jeg der 100% hele tiden også , jeg har taget mig af hende efter min far , på den måde at sørge for at finde en lejlighed i Hobro til hende , få hende udredt bedst muligt af 2 tvangsauktioner , hvor hun fik et million tab , og i dag er hun af den mening og holdning , at hun er millionær , og det er hun langt fra , hun har max kr. 2000 om måneden at leve for , for hun mistede alt da min far gik bort , da han ikke havde nogle livsforsikringer , pensionsordninger , opsparing , eller på anden vis havde sikret hinanden og deres alderdom , så det er meget , meget , meget svært for mig , til tider at skulle ligge ud af egen lomme , for at hun kan få hendes hverdag til at køre rundt , og min ældste storesøster handler med hende hver fredag , hvor hun så tit det kan lade sig gøre betaler for min mor.

Jeg troede ikke at det faktisk stod så slemt til , før end at jeg , fik en fuldmagt til min morś økonomi og banksager , lige efter at min far døde , og der var faktisk intet tilbage , hverken til begravelse , husleje , forsikringer , varme , osv , det havde jeg lige modtaget en stor erstatning på kr. 100000 , og der blev lagt ufatteligt mange kroner fra mig i både det ene og anden , fordi jeg troede at det blot var midlertidigt indtil vi lige fik styr på dagligdagen for min mor , med der var intet , heller intet der kunne dække mit udlæg , så da min morś træfyr sprang i luften , dels på grund af fejlbetjening og alderdom , var kassen helt tom for både mig og hende , og da jeg da jeg ringede i hendes bank og spurgte om de ville hjælpe med til at hun fik et nyt pillefyr til kr. 50000 ind i huset , både for så hun kunne få varme , og huset steg i værdi , var svaret fra jutlander bank nej !!

Så jeg måtte ligge i kassen igen , plus at min mor måtte optage 3 små kviklån , for at få nyt fyr plus piller til at fylde i fyret .

Det er selvfølgelig nogle jeg villehave retur , men nu havde banken lukket hende helt , og hun forstod intet , for der var sat ejendomsmægler på ejendommen , og havde vi blot kunne trukket det en uge , var min mor kommet fra ejendommen i et nul , istedet for har hun nu en million gæld til kreditforeningen, det hun så ikke forstår i alt dette her , er at nu er hun kommet i en lejlighed , med indskudshjælp fra kommunen , og hun får boligsikring , varmehjælp , og hun insistere på at ville have bil , og den hun havde , var en lille diesel bil , som hun slet ikke forstod at køre , for den kunne ikke holde strøm til at køre de små ture på 2-5 kilometer , så den kunne aldrig starte , og når man er gået på tvang , og har stor gæld , må man ikke eje bil , over en værdi på 10000 kr , så bliver den pantsat og indløst , og hun har fået en ældre benzin bil , der kunne 2 år ad gangen til syn , og for 2 år siden blev min mor syg , og hendes kørekort hang i en tynd tråd , og jeg offerede en del tid og penge på at få hendes bil synet , for om ikke andet kunne have den som bil nummer 2 , men pludseligt stod min mor i døren , arrig , sur og vred og hun skulle have sin bil nu , og hun fejlede intet , for hun havde lige fået fornyet hendes kørekort for 15 år 😩😩😩

Hvad fanden er det for et sytem vi har ???? 

Hun kører så dårligt , og kan ikke styre den bil , og fabler igen om at få en helt ny , for nu var hun jo gæld fri , og havde lejlighed og var kommet af med ejendommene , men hvad ????

Hun har en million gæld til kreditorer , ingen opsparing for så tager de den , men det er meget svært for mig at få hende til at forstå dette , hun ikke egner sig til at køre længere som 76 årig , og hun ikke har råd til at få gjort hendes bil istand til syn , at hun ingen opsparing har , og ingen friværdi havde i husene , og at hun bor lige udenfor et busstoppested , bor i en by med tog forbindelse , og at tog og busser passer sammen med at kunne komme rundt i hverdagen , og at hun uden bil , ville få en del mere økonomi til hende selv.

En anden ting der piner og plager mig , er den måde mine 2 mellemste søstre har reageret på , i forbindelse med alt dette her med min mor ..

Den søster lige efter mig , hun svigtede mig groft da min far lå på sygehuset , med ikke at kunne sidde og blive der hos ham i max 1 time , imens jeg kørte med min mor , et ærinde efter tøj og medicin , men inden kunne de godt sliske sig ind med mad , kørestol låning og besøg , og så da det galt , så nul !!!! INGEN HJÆLP OG STØTTE ...

Den næste søster i rækken , tror at det kommer an på her i livet , at finde en mand der har penge , hus , hjem , og så hun kan gå hjemme og  være vigtigt Per , og altid beskylde min far og mor for , at det var dem der altid lavede ballade , hun er nok der har fået mest opbakning og støtte hjemmefra , da hun stod alene med 2 børn , da de under UDDANDELSE gang på gang stod uden bil , min mor blev engang så såret at min søster var mødt op og sagt : Nu skal der jo være gjort ordentligt rent til at jeg har en ny fyr med hjemme på besøg , ellers skulle hun komme hjem og gøre rent inden , så var det en lokal drink bums hun kom med , og lignede en der havde sin 3 ungdom , hun mødte ikke op , ej heller til min farś begravelse , har ikke set hende i snart 5 år....

Noget der også gør ondt , og har gjort mere ondt i mit hjerte og sind end det har gjort , er hvorfor gør folk forskel ???

Det er forældre og svigerforældre , andre ældre søskende !!

Jeg har både imod mine kone og barn og mig selv , været udsat for " forskelsbehandling " !!!

Det har været noget af det mest modbydelige der er sket , og jeg tilgiver aldrig 😥😥

Og jeg bliver gal , vred og ond ....

 

Forskel overfor andre , f.eks her i boligforeningen , hvor jeg har siddet i bestyrelsen i 4 år .....

Jeg kan simpelthen ikke på nogen måde acceptere , at en person som er formand , sidder og er en lille diktator , og er total ene bestemmende i et demokratisk samfund.

Og har hele den samlede bestyrelsen bag sig , som er blevet manipuleret og bliver total styret af hende , og det betegner en meget farlig og magtliderlig person , og ikke mindre når hun ikke selv tager diskutioner og konflikter op med andre , men der imod for inspektører , direktører , Varmemester , andre beboere med på en løgn opbygget af hende selv , og at hun ikke kan se selv at hun er ude på en glidebane ...

Og sådan en person er en dejlig opgave for mig , for det giver mig kamp geist til at kæmpe imod hende , for at hun en dag forlader sin post som formand og indser at det er noget pis hun er ude på 😩😩😩

Jeg ønsker kun at leve min stille og rolige pensionist tilværelse i dag 🥰🥰

Jeg ville ikke finde mig i en skid , og kommer der nogen i vejen med noget som gør mig , min kone eller datter ondt eller fortræd , så ekspolderer jeg totalt og skyr ingen midler overfor nogen 👍😉

Men ellers har jeg lært efter at have utrolig mange nedture , at jeg tager mine kampe med nænsomhed og er venlig og høflig overfor dem som er det overfor min familie andre skal ikke føle sig trykke 😡😡

Noget som jeg hader ekstremt meget , og som nager mig og min personlighed..

ER MAGTLIDERLIGE MENNESKER !!!

Magtliderlig = er mennesker der ikke tør stå frem og sige sin mening og holdninger , men blot ville sidde og have magten over andre , og får den , uanset alle kneb !!

Såsom folk der sidder i en formandspost , men blot får andre folk til at lege soldater og lave balladen , men ikke selv tør stå til ansvar og får trumfet alt igennem på andres bekostning, og fortæller vidt og bredt om hvor god og dygtig man selv er , uden at være det selv , plus fortæller løgne og manipulerer alle til at vedkomne er total perfekt , kradser man så lidt i overfladen , krakelerer det hele , og så sidder man og håber andre ser det inden vedkomne får skjult sit beskidte forehavende...

Jeg er selv blevet opdraget til som barn , at man skal fortælle sandheden og stå ved , ikke gøre forskel på høj som lav i samfundet , og har faktisk selv fået tæsk som barn , for at have pakket nogle ting ind , som skulle have været fortalt på anden vis..

Så derfor vær ærlig - stå ved din mening og holdning , og stå ved din ret , hvis du har den !!!

Jeg er ikke en person der heller er blevet forskånet for ting i livet 😥

Som 7 årig var jeg på vej hjem fra lossepladsen med min storebror , og vi kom imøde med en lastbil, der kørte med jernstænger , der ragede langt bagud , der kom en på motorcykel , som overså både lastbil og jernstænger , hans motorcykel fortsatte med manden uden hoved og hjelm.

Som 20 årig , fandt jeg min bedste kammerat , som er tvillingebror til en anden af mine bedste kammerater , han havde begået selvmord i hans bil , med piller og øl , og en støvsugerslange , vi fandt ham siddende i bilen , hvor han havde siddet i 3 dage , i sommervarmen , han var næsten ikke til at genkende.

2 år efter dette , tog en af mine andre kammerater , jeg arbejdede sammen med på AIRMASTER i Aars , også sammen med hans far , og det var hans far , der en morgen på vej til arbejde , havde begået selvmord i bilen , med udstødningsslangen.

I februar 2019 , var jeg ovre at gøre min bil ren , støvsuge , pudse vinduer , og tjekke olie , og i det jeg er færdig med dette , sætter jeg mig ind i bilen , og trykker på portåbner knappen , for at lukke efter mig , der kommer der et højt knald , som et skud af et jagtgevær , og jeg kunne intet se rundt omkring mig , og hører blot noget glas der klirrer imod jorden , jeg kommer rundt om garage anlægget , og der kommer skyggen , en person havde smadret et vinduet på top etagen i højhuset , og var sprunget ud , og vedkomne landede på jorden som en vandmelon , der splattede ud over et stort område , cirka 40-50 meter fra mig , brandvæsenet måtte spule vedkomne væk.

Så jeg har fået de syn på nethinden , jeg ikke havde brug for.

For 1 år siden troede min mor at jeg havde snydt hende , hun havde fået andre til at prøve at åbne netbank - nemid - skat osv osv.

Med det resultat , at jeg pludseligt stod sidst i marts måned 2019 , med hendes netbank lukket , på grund af for mange log in forsøg.

Hun troede at når man får grøn ældre check , og andre goder i februar måned , og ikke troede at hun skulle have kr. 25-35000 tilbage i skat , så møder hun op i en afdeling af hendes bank , og får konto udskrifter imod et gebyr på næsten kr. 500 , plus at hun får tip fra andre i familien og bekendte , at hun blot skal afmelde alt digitalt , så hun selv får alt hjem i papir form , plus at nogle havde fortalt hende , at hun kunne ringe til gældstyrelsen , og få oplyst gæld derinde !!!

Ja !! Gæld til det offentlige , men ikke hvis der er lavet en aftale , som jeg med møje og besvær havde fået indgået , plus at hun selv havde mødt op på kommunen , om at hun skulle have hjælp til nye tænder , ja !! , det skal der ansøges om digitalt , og havde også fået et tilbud fra en tandtekniker på nye tænder , men hun skulle selv ligge ud , og få refunderet fra kommunen , hvis hun ikke selv havde midler , og får kun refunderet 10% , og videre får man ikke noget , hvis man ikke regelmæssigt får tjekket gebis mindst 2x årligt , så der fik hun ingenting , plus at hun kun fik cirka kr. 2500 ekstra , sikken en ballade , jeg skulle stå til regnskab for , håber ikke at hun laver det samme bøvl her i 2020 , da hun skylder min søster for reperation af hendes bil i efteråret , og skal have bilen synet her til maj , og der skal hun selv finde pengene til det , jeg hjælper ikke....