Taxa Ture

TAXA TURE - HISTORIER OM TURE JEG HAR KØRT DER ER HUSKET FORDI DE HAR VÆRET SPECIELLE IGENNEM MIT TAXA LIV !!!

Jeg har kørt taxa forskellige steder , og har kørt i cirka 15 år , og kørt omkring ved 85000 - 100000 km om året i 12 timers vagter i taxaen , så der er nogle historier som kan huskes fremfor andre πŸ˜‰πŸ˜‰

Jeg var startet hos KajΕ› Taxa i Hobro , på weekend basis og kørte fredag og lørdag aften i HobroΕ› natteliv , og dengang var vi hos Kaj 5 vogne på gaden i weekenderne.

Jeg fik en tur fra værtshuset Storm P i Gågaden optil juletid : Det var Louise der skulle køres hjem til Lillegade , og jeg hentede Louise , som var en dame på 60 år + , og hun kom ind i bilen , og vi kørte imod Lillegade , da vi ankom , blev det 50 kr , fasttur , sagde Louise , om jeg ikke ville følge hende op , fordi hun var bange for at hendes mand var sur over at hun kom sent hjem , og jeg fulgte Louise op til hendes lejlighed , hun låste op , og tændte det svage lys i gangen , og sagde : Hils på min mand !! 

Der stod en Gine iklædt julemandskostyme med hånden fremme...

En anden tur: Jeg skulle hente " Hash jonna " , og køre hende ud til Stål Leif , i den anden ende af Hobro.

Da Jonna kom ind i bilen , som var en Mercedes V220 med lædersæder , sagde hun: Jeg lækker !! 

Ja ja sagde jeg , du er lækker , og hun var jo helt omtåget af sprut og hash , og hun blev ved : jeg lækker !!

Da vi så kom ud til Stål Leif , havde hun gennem pisset sædet i taxaen , og hold da op Kaj han grinede , da jeg kom hjem til garagen , for at gøre sæde rent , og sagde: Der ligger en pose til samme formål i sidedøren når vi kører med Hash Jonna.....

Jeg havde ligeså ved Kaj en tur , en fredag aften , omkring kl. 02.00 , fra Dk tanken i ondsild , hvor jeg skulle hente en dame , det var det eneste jeg fik afvide , jeg ankom , og der gik lidt tid , og pludseligt ud af det blå , kom en dame i 40 års alderen , hun havde meget let påklædt tøj på , meget sexet påklædt , og kom med en metal kuffert !!

Go ´ aften Hr chauffør , vi skal til Aarhus !!

jow , tænkte jeg , mega fed tur , og vi kørte imod motorvejen , og jeg tænkte som en gal , hvad skal denne med parafume lugtende dame med en metalkuffert i Aarhus en fredag nat , men jeg fik adressen , og da vi kom frem blev der sagt : Du skal lige dytte 4 gange , så kommer der en ned , og jeg skal retur til ondsild igen ,!!!

Det viste sig at være " alfons afregning" for en hel måneds indtjening i kontanter , hun sagde at der var cirka 250000 kr , i kufferten....

Jeg havde kørt en fredag dagvagt i en ferie hos kaj , og klokken var ved at være 16.00 , pludseligt kaldte kaj op på radioen , at jeg skulle køre ind på Q8 og tanke , så kom han op til mig , ok !!

Han kom fræsende med en kande kaffe , et krus , og en lap papir , hvor der stod en adresse : Odense sygehus , hente på hjerteafdelingen , og køre til Skagen med vedkomne , så havde jeg fri når jeg kom hjem , jeps klokken var cirka 02.00 da jeg holdte i Hobro igen !!

En søndag aften holdte jeg på banegården i Hobro , kaj havde ferie , og vi tog vagterne på skift , og der kom der en dreng ud på cirka 15-17 år , helt forvirret og omtåget , han var faldet i søvn i toget fra København , og skulle have skiftet i Langå , videre over til Vestjylland , da han skulle møde på Tvind skolen ovre i Vestjylland , han kom hen og spurgte , hvad koster det i taxa , for de skulle være der senest kl. 21.30-22.00 , og jeg kan huske vi snakkede om cirka kr. 1800 , han blev helt bleg i hovedet , og stod lidt og var ved at brude sammen , for han havde igen mobiltelefon , og vidste kun numret hjem til hans forældre , nå sagde jeg , vi finder ud af noget...

Så i samarbejde med hans forældre fik de fat i skolen , som ringede til mig , og vi kørte op til Tvind skolen i Vestjylland , hvor jeg fik kr. 2000 , så der var kr. 200 i drikkepenge for at være rar at hjælpe drengen...

 

Da jeg startede i Aalborg , først hos Minicab og senere hos Aalborg Taxa , har jeg også oplevet nogle sjove ture !!

Jeg holdt en søndag imens jeg kørte hos minicab på pladsen " Fyn " , som er forenden af fynsgade , og der kom der en tur over radioen ! 

Det skal siges at hos minicab kørte via ture over radio , ligesom KRONE TAXA på tv !

Nå jeg fik en adresse i fynsgade , skulle gå op på 2 sal og hente kl. 10.00 , jeg gik op og ringede på , og en ældre dame lukkede op , hun var en fin ældre dame på 90 år + , og var i pænt tøj , og en fin pelsjakke og gik med stok.

Hun kom pænt og høfligt ned i bilen , og jeg kørte i en sort Skoda superb , og hun havde bestilt en lille bil , så det var perfekt .

Men fik hjælp til selen og sad på forsædet , og jeg spurgte hende , hvor vi skulle hen ??

" De har vel ikke travlt unge mand ?? " , nej sagde jeg vi har skam hele dagen jokede jeg med , det var dejligt siger hun sagte med en tåre i øjenkrogen , for vi kommer nok til at bruge hele dagen sammen , og de unge mennesker har jo så travlt nu om dage !!

Nå , men hvor skal vi så trille hen ad ?? , for jeg troede ikke lige på hende til at starte med , men hun viste mig et bundt 1000 kroner sedler , og sagde , at vi først skulle til Skagens gren og have kaffe , nå ok , vi trillede ud imod motorvejen , nej tak sagde hun , jeg ville gerne køre af landevejen , for det gjorde hun og hendes afdøde mand altid , og vi kom til grenen , hvor hun ville ind og have kaffe , og jeg skulle følge med ind , og lade taxameteret køre , og da vi havde fået kaffe , skulle vi køre fra Skagen over vest på , imod Thorup strand , Handethold , Thyborøn tange , ned til blåvands huk , og hjem over brande , spise aftensmad i gråmose , og til aftenskaffe var vi hjemme i fynsgade igen , pris kr. 7958 , og jeg fik kr. 10000 , og alt forplejning hele dagen , og spurgte venligt hvorfor ?? Fordi mine 2 børn der er tilbage , kun kommer på besøg for at låne penge , og de har det de skal have , og hun har nydt en dag , med hygge uden stress og jag , og denne tur var noget af det bedste hun har oplevet , og vi grinte sammen i løbet af dagen , og det havde hendes børn ikke tid til.

Jeg fik også en anden søndag eftermiddag , pendler p-pladsen ved Svenstrup på konto for Dansk autohjælp , det var en familie der skulle til Hirtshals med færgen , deres bil var blevet fuld , så de ikke selv kunne køre.

Da jeg startede ved Aalborg taxa , holdt jeg en morgen tidlig oppe ved møllen , og fik Hasseris til fly , og da jeg kom til adressen , var det en fra Folketinget , og ligeså snart vi kom ud på Hasserisvej , brølede ham op , at jeg skulle bare give den bil noget gas , for han skulle være i lufthavnen om max 10-12 minutter , nul du !! , jeg kørte max det jeg måtte på den vej , og da vi kom til konghansgade , var han så tosset at han sad og råbte og skreg mig ind i hovedet , hvor grim , dum og uduelig jeg var til at køre bil , og han skulle fandme sørge for at jeg mistede mit job , bum så holdt vi ind til siden , jeg gik ud og åbnede døren og trak manden ud på fortovet , og forklarede ham at turen sluttede her , og alt omkring hans opførsel var blevet optaget...

Jeg fik en dag fra lufthavnen daværende justitsminister Brian Mikkelsen , og et helt følge på 7 personer , og Brian satte sig ind foran og de skulle til åbning af Tinglysningskontoret majsmarken i Hobro , en tur til kr. 1350 , derned , og lige inden vi ankom blev jeg spurgt om det var nemt at få en stor vogn retur , for de vidste ikke hvornår de var færdig , nej , det var det bestemt ikke , for jeg kunne godt lugte at det var penge og tur med tilbage , så gav han mig sig kredit kort , og med beskeden " DU kan blot køre lige rundt hjørnet og hvile dig , så kommer vi hen til dig , når vi er klar , blot lad meteret køre , for i tjener sgu ikke meget " og så efter 2,5 time kom de og skulle retur , så der fik man mønt imens man sov.

Søndag formiddag i Aalborg ved banegården har altid været lidt et sjovt sted at holde....

Jeg fik som bil nr. 7 i rækken , en ung mand der så rigtig træls ud , der skulle til Aarhus , de biler foran mig , ville bestemt ikke køre med den bums , nå ind i bilen , og han sagde: Kan jeg komme til Aarhus for kr. 1500 ?? , ja da sagde jeg , og han lå pengene , og vi kørte ud af Hobrovej , og vi kom til møllen , og han råbte hold , han skulle kaste op , og hold da op han brækkede sig , han havde været i byen til polldarben hele weekenden siden torsdag og var endt i Aalborg og havde turet i 3 dage , og nu ville han blot hjem , da han var færdig , fandt jeg noget vindues rens og køkkenrulle , og han fik gjort ansigt og hænder rene , og så fortsatte vi turen , som slog knap kr. 1100 , og jeg fik de kr. 1500 god tur.

Jeg fik en anden god tur en søndag fra banegården , en far og søn , stod på Hunnørkajen i Aalborg med skiudstyr og oppakning , og skulle have været med en turistbus til syd Østrig , den havde blot glemt dem og var kørt forbi Aalborg og fortsat til Hobro og Randers , så vi skulle køre efter bussen på motorvejen og de betalte taxaregningen , vi mødte dem først hos Danish Crown i Horsens , og den slog knap kr. 2350 .....

Jeg fik en tidlig lørdag morgen " Gøglerbåden " med 6 svenskere der skulle til Frederikshavn , Jow Jow , vi er kørt , og da vi nåede færgen , steg ham på førersædet ud og skulle pisse , og dem på bagsædet betalt kontant , og jeg havde ikke meldt ledigt så prisen stod stadigvæk i displayet , så kom ham der sad på forsædet , og lå tilsvarende beløb og lukkede døren inden jeg nåede og sige noget , var de skyndt sig på færgen , så der var dobbelt op..