Falsk anklaget

FALSK ANKLAGET FOR BUTIKSTYVERI !!!!

Jeg glemmer aldrig nogensinde den " Falske anklage " imod mig for butikstyveri !!!

Jeg skulle ud og handle i Biltema i Skalborg , min kone og nabokone , kørte med og blev læsset af ude i Bilka , så kunne de handle ind imens ,mjeg fik de ting jeg skulle have i Biltema.

Jeg havde lavet en indkøbsliste hjemmefra , via biltemaś hjemmeside og printet ud , fordi der står vare nummer og hylde nummer / reolnummer på.

Jeg tog denne dag min rollator med ind , og kørte rundt til de 3-5 forskellige reoler , og da jeg kom over " bilstereo" , satte jeg mig på min rollator , fordi jeg var træt i mine ben.

Jeg sad med min seddel i hånden og fandt de 6-8 forskellige små æsker med adaptere til en radio jeg skulle montere i min morś bil dagen efter, og imens jeg sad der , kom der en ældre dame , meget spids og påtrængende , som om jeg sad i vejen for hende , hun så på en DAB radio antenne til indendørs brug.

Nå , jeg blev færdig ved den reol , rejste mig og gik hen imod " service skranken" for der stod den radio , jeg havde dem til at sætte til side til mig ,de fleste af medarbejderne kender jeg derude , for jeg kommer tit og handler der.

Da jeg kom næsten derover , kom jeg forbi en montre der stod med på gulvet med restsalgs varer , og der havde jeg længe kigget på en " multi nøgle " til udluftning af forskellige radiator ventiler , og nu var den sat ned til kr. 34.90.

Jeg kom op til kassen ved service kassen , og dykkede ned i nettet på min rollator , og tog alle de små æsker op og lagde på båndet, bedte om en pose og den autoradio , og fik betalt og fik en kvittering med , jeg havde sat posen ovenpå sædet af min rollator imens jeg stod og pakkede alle de små æsker , derned i , og det enste der lå i mit stofnet der sidder fast på min rollator , som jeg havde haft dem i , imens jeg handlede , var det nye katalog ,som jeg tog da jeg gik ind i biltema.

Imens jeg stod og betalte , kom den påtrængende ældre dame og spurgte ekspedienten , om den antenne kunne bruges til tv ?? 

Og jeg kan huske jeg tænkte : Læs på pakken Båthoved , for der stod med stor tekst IKKE TIL TV KUN DAB RADIO !!

Og det var midt imens han stod og betjente mig..

Nå .. jeg gik ud af butikken , og lige udenfor stod pølsemanden , og ville tænde en smøg , og hans lighter ville ikke ,så han fik ild af mig , og jeg tændte en halv smøg , jeg havde fra da jeg gik ind , og vi stod 5-6 minutter og snakkede om vind og vejr og om salg i pølsevognen den dag. 
Jeg skoddede min smøg og gik de 25 meter hen til min bil på invalidepladsen ved siden af pølsevognen , låste bilen op , og tog min pose og sætte ind på bagsædet , åbnede bagklappen og klappede min rollator sammen og lagde den ind , i det samme jeg skulle til at lukke klappen , kom den skumle dame , og vidste mig hurtigt et skilt , med butikskontrol , og stod med den multinøgle i hånden .

Du er anklaget for tyveri , vær venlig at følge med !!!

Hovsa !! Hvad fanden er det her sagde jeg ???

Du har ikke betalt for denne her , og du er tilbageholdt for tyveri , du skal med ind igen , nå!! Jeg skal lige have min rollator med til at gå med , hvorfor det ?? Du går jo godt nok og at det bare var for at skjule varer i !!!

Men med kom jeg , også med min rollator , og jeg påstod fra start at jeg havde bon på det hele , det ville hun ikke høre tale om , og tog hårdt fat i mig og slæbte mig ind igennem hele butikken , imens hun svinede mig til , med at sige at hun har haft øje på mig længe og det var typisk med at jeg blot brugte min rollator og nettet til at skjule varer i , og at hun godt kendte alle tricks , det var mega pinligt , ikke mindst da vi kom ud i bagbutikken , hvor forlangte noget id på mig , og jeg ville tage min telefon op af lommen , for der pung og telefonholder i et.

Så tog hun den ud af hånden mig , og flåede mit sygesikringskort og kørekort ud af pungen og holdt fast i min telefon , imens jeg sagde at hun skulle ringe til politiet ,mfor jeg havde intet gjort , ikke tale om , hun stod og råbte mig ind i hovedet , at det blev fandme dyrt for mig , og jeg blev ved med at hun skulle ringe til politiet , så de kunne komme og se på kameraet om jeg havde gjort noget..

Men nej .. hun smed mig ud , ved at rykke mig kraftigt tilbage igennem butikken engang til , fordi jeg ikke ville skrive under på den erklæring de havde lavet , hende og en ansat , og jeg ville ikke skrive under , før de havde sagt deres navne og ringet til politiet..

Nå.. jeg var noget rystet og kørte over efter min kone og nabokone.

Der gik cirka 4 måneder og i den tid , havde jeg skrevet og ringet til biltema , men intet svar tilbage fra nogle af mine henvendelser..

Jeg fik en stævning om at skulle møde i retten , efter 4 måneder , fordi jeg fik et bødeforlag på kr. 1000+kr.500 til offerfonden.

Jeg nægtede at betale den bøde , så jeg kom i retten..

Og jeg blev kaldt ind foran en dommer , 2 domsmænd , en retsadvokat fra politiet , og så skulle jeg afgive forklaring , og det var fuldstændigt sagt , som jeg har beskrevet forløbet her også.

Nå! Sagde dommeren. Lad os indkalde butiksdetektiven , for hun var også indkaldt , men hun var ikke mødt op , så imens jeg sad i lokalet , blev hendes navn , adresse og telefonnummer sagt højt , og hun fik max 15 minutter , så skulle hun være der , hun kom og mødte op , og skulle afgive forklaring , det ville hun ikke først , fordi jeg sad der , og næst ville hun ikke sige hendes navn , fordi hun ville afsløre sig selv så.

Men den gik ikke hos den dommer , så hun måtte jo forklare sig ,og sagde at jeg faktisk kom hverdag til biltema og fyldte min rollator med varer jeg altid snød mig igennem kassen for , og brugte kun den rollator til tyveri.

Nej !! Sagde dommeren , han er handicappet og ingen føling i højre ben , og holdt lovligt på invalidepladsen !!

Hvorfor hun ikke tog kontakt til mig ved kassen , ved mistanke om tyveri / glemt en vare i min rollator ??? 

Fordi jeg var proffesionel butikstyv !!!

Nej!! Sagde dommeren igen...

Han var på indkøb ,og købte småæsker med adaptere , som jeg havde vist kvittering på..

Hvordan fandt du varer ved butikstyvens bil ??

Det var da jeg satte rollatoren ind bagi bilen , så kunne hun se den igennem nettet !!

Nå ! Sagde betjenten , det kan ikke lade sig gøre for sørenś bil er en hatchback med lille bagagerum , og rollatoren skal klappes sammen...

Hovrfor tog det dig cirka 10 minutter , inden på foretog en pågribelse ??? 

Jeg skulle have fat i butikschefen og tjekke overvågningen!!

Nå !! Sagde dommeren , så var det da godt at Søren tog en halv smøg med pølsemanden , og at det ikke var butikschefen der havde skrevet under , plus at der intet var at se på overvågningen !!!

Ja men jeg var skyldig , for hun havde været butikdetektiv i over 15 - 20 år , og kendte sådan nogle som mig og havde haft mig under observation længe !!!

Nå !! Sagde dommeren igen !!!!

Thi kendes for ret !!!

ikke skyldig !!!

ingen beviser , og biltema betaler alle sagsomkostninger og erstatning , Hmm som jeg aldrig har fået ej heller en undskyldning !!!

Men jeg handler stadigvæk i biltema , og ser tit min " veninde " derude og hun går mig lige i røven og er mega sur !!!!