Hverdags BØVL !!

Hverdags BØVL !!!

Jeg ville her prøve at forklare , hvordan min krop og smerter opfører sig til dagligt !!!

Det skal ikke være fordi det skal være negative ting , hele min hverdag og mit liv , efter at jeg blev fejlopereret , men for at få folk til at få øjnene op for , hvordan mit liv er med en lorte kronisk sygdom !!!!

------------------------------------------------------------

Jeg står altid fra mandag - fredag op , kl. 7.30 , det passer med at min kone er næsten færdig og klar til at tage på arbejde , og hvis min datter skal møde til kl. 8.15 , er hun taget med bussen.

Jeg rejser mig op på sengekanten , og sidder med fødderne ud over kanten i cirka 25-30 , for kunne komme op og stå , for at få balancen.

Og så er der afgang på wc , selvom jeg måske , som så ofte jeg tit er , oppe 2-3 x i løbet af natten , så skal jeg af med vandet.

Og der er min kone næsten klar til at sige farvel for at køre på arbejde.

Så bliver den tændt for kaffemaskinen , og for tv + mine amatørradioer.

Kaffen er klar på cirka 5-6 minutter , og jeg skal lige sidde med den første kop , og tjekke meddelelser og mails - beskeder , og kl. 8.00 bipper min iPhone for medicinbesked , så der bliver de første smertestillende methadon og diabetes medicin taget.

Plus jeg får min morgenmad imens jeg ser et par fortløbende krimi afsnit i tv , og når klokken er ca. 9.00-9.30 , går jeg i bad , får tøj på , og som regel har jeg lagt mine aftaler efter kl.10.00 og kl. 12.30.

kl. 13.00 - 15.00 er der middags hvile tid , hvor min telefon er på lydløs , og døren er låst og der bliver ikke åbnet.

Kl.15.00 , står jeg op , og får mig en par kopper kaffe , inden Josefine kommer hjem kl. 15.45 , og inden da , har jeg fået redt vores senge , vasket lidt tøj , måske støvsuget eller handlet ind , tømt opvasker , hvor det foregår i meget lavt tempo , og i små portioner , med mange pauser ved kaffe koppen.

Når der er koldt og diset - fugtigt vejr , er mine fingre helt krogede og går let i kramper , ligeså taber jeg ting , så min formiddag foregår tit med ting , såsom kodning af radioer eller andet , hvor jeg ikke kommer til skade.

Bl.a er min kaffe kop , med stor hank , så jeg kan få fat med hele hånden , og bliver kun fyldt kvart op , ellers går det meget ondt i hånd og fingre.

Når min kone kommer hjem kl.ca. 16.10 , så sidder vi lige og snakker i 30-45 min , og der har jeg igen kl. 16.00 taget depot medicin iform af methadon, så skiftes vi til at lave mad , hvis hun har haft en drøj dag , laver jeg mad , ellers laver hun mad , hvor vi sammen snakker i køkkenet , hvor jeg har min store kontorstol , med komfortpude i , hvor det meste af min siddende tid foregår.

Når vi har spist og ryddet væk , sidder jeg i køkkenet og min kone i stuen og vi ser hvert vores slags tv , og jeg sidder og laver hjemmeside , snakker amatørradio lige indtil kl. ca . 23.00 , så siger jeg : Nå ...

Og min kone siger : Nå.. og så går hun ud på wc , for at gøre klar til at gå i seng , imens jeg læser avisen online , og kl. 22.00 gik min datter i seng.

Så hver evig eneste aften kl. max. 23.30 fra mandag - fredag , er det fast kutyme !!!!

Og det passer med sidste dosis af depot medicin igen....

Og så er jeg så træt og har så ondt i led og krop , at jeg døjer med at rejse mig fra min stol.

Der er nogle enkelte tidspunkter , jeg er rimelig smertefri , det er når jeg kører bil , og når jeg har ***, og det kan man jo ikke hele tiden hver dag , så det er ved at være et stort ulideligt smerte helvede , for ben - arme - hænder og fødder er så ømme og krogede at det gøre smertepine ondt at bevæge sig.

SÅ ER 95% AF MIN HVERDAG !!!

DET ER DERFOR JEG ER FØRTIDSPENSIONIST -..