Hvad skal du finde her?

HVAD SKAL DU FINDE HER ? 

Hvorfor jeg har lavet denne hjemmeside ?

Hvorfor er der nogle mennesker der godt kan lide denne hjemmeside , men jeg får også mange kommentarer om den af negativ side πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯

Det er rigtig dejligt at der er så mange hver evig eneste dag , der er inde og kigge , og måske finder noget de kan bruge πŸ‘πŸ˜‰

Men dem som , har noget negativt at sige om denne hjemmeside , har jeg kun et at sige :PRØV AT LAVE EN HJEMMESIDE SELV !!!!

Det koster så lidt , og hvis du klikker ovre i boksen i højre side , kan du få den gratis , hvis du ellers kan finde ud af dette ???

Og folk som sidder hverdag og drikker hjernen ud , og sidder og ævler ud på facebook og på amatørradioen , og sviner mig op og ned i offentligheden , skal virkeligt selv passe på 😑😑

De kommer galt afsted en dag , og mange af dem som har det sådan , at de kun kan finde negative ting om andre , er dem som ikke engang behandler sin egen familie og omgangs kreds pænt og omsorgsfuldt.

Jeg hader og kan ikke fordrage folk der drikker og kører bil og kan ikke snakke ordentligt om andre !! Og har bestemt ingen skrupler over at melde dem igen og igen , så de mister kørekort og bil.

Jeg kan ikke have med folk at gøre , der snyder - lyver - bedrager - sviner folk til verbalt - truer andre .... De burde søge proffesionel hjælp , for der er masser af folk der kan hjælpe dem..

Jeg ville hellere bruge min tid og energi , på at lave en god informativ hjemmeside , og det er min her , for ellers ville den jo ikke være så besøgt hver dag , som jeg kan se både på besøgs tælleren , og på ip-adresser der besøger den....

Jeg har været nødsaget til at lave " logliste " via hostings firmaet , pågrund af daglig chikane, men nå jeg ser at der er imellem 500 - 1000 klik , hver evig eneste dag , gør mig glad , og giver mig mere lyst til at opbygge og udbygge denne side mere , så de få ikke ødelægger det for de mange , der syntes det er et stort flot arbejde , der er lavet her.

Og i sidste uge , fik jeg mail fra pensioneret kriminal betjent Kurt Krag , om den store flotte hjemmeside her , som han også syntes var rigtig brugbar i hans hverdag !

SÅ HYG DIG MED MIN HJEMMESIDE , OG GLÆD DIG OVER EN MASSE GOD INFO OG ET GODT INDHOLD....

SØREN..